ICA Banken, en enklare bank

En enklare och mer personlig bank.


Kund
  • ICA Banken
Datum
  • 2020-12-07
Tjänst
  • Innehållsproduktion och projektledning
Leverans
  • Webbredaktör
  • Content management

Nya icabanken.se genomgick en re-design med syftet att bli en enklare, personligare och mer modern webbplats som matchar varumärket. Vi deltog i projektet med webbredaktörer och copywriters.

  • Hand som håller en mobil som visar ICA-bankens app
"Uppdraget innebar att bygga sidor, migrera innehåll från gamla sajten till nya, producera content och genom UX-copy arbeta fram kundflöden tillsammans med UX-designers – allt SEO-anpassat såklart."
Josefine Pierre, Curious Mind

En enklare sajt med ny design

I samband med att en nyare version av Episerver valdes som CMS byggdes nya icabanken.se upp från grunden. Kunden behövde en webbredaktör med vana att arbeta i projekt för nya webbplatser, som var bekväm i flera CMS, med SEO och contentproduktion för att avlasta teamet. Vår konsult gick in heltid i projektet som webbredaktör och gjorde precis det, där främsta fokus låg på att migrera och anpassa innehåll från gamla webbplatsen till den nya.

Resultatet – ny kundfokuserad sajt

I april lanserades nya icabanken.se. Sajten är byggd för att befintliga kunder enklare ska kunna ta del av ICA Bankens värdeerbjudande och samtidigt bjuda in presumtiva kunder. Icabanken.se fick ett rejält lyft med helt ny design, förbättrad struktur och uppdaterat samt SEO-anpassat innehåll där kunderna är i fokus.

Kontakta oss