Kampanjsajt för Pensionsmyndigheten

Senior kravställare skapade hållbar kampanjsajt.


Kund
  • Pensionsmyndigheten
Datum
  • 2020-12-07
Tjänst
  • Projektledning och rådgivning

När Pensionsmyndigheten skapade sin nya kampanjsajt Hela livet var vi med som kravställare av det nya publiceringssystemet Adobe Experience Manager. Resultatet blev en hållbar sajt som fungerar lika bra i användarens alla enheter.

  • Pensionsmyndighetens hemsida "Det orange kuvertet" som visas på en Ipad

Senior kravställare av CMS

Projektet behövde en senior konsult med erfarenhet av löpande förvaltning för att veta vilka utmaningar webbredaktörerna ofta stöter på. Vår konsult arbetade på plats med att fånga upp alla behov, förankra dessa i organisationen, kravställa dem mot leverantören och sedan följa upp leveranserna.

Resultatet – en hållbar kampanjsajt

Resultatet av projektet blev sajten Hela Livet. En hållbar kampanjsajt som fungerar lika bra i användarens alla enheter. Sajten är byggd för att täcka upp Pensionsmyndighetens behov även i framtiden och är dessutom smidigt att arbeta med för redaktörerna. Vi är förstås stolta över det fina resultatet och att hela projektet kunde ros i hamn utan att varken deadline eller kvalitet behövde tummas på.

"Vårt uppdrag var att skapa ett ramverk med komponenter som lade grund för alla framtida behov. Dessutom behövde sajten följa alla viktiga tillgänglighetsprinciper."
Emma Lindén, Curious Mind

Kontakta oss