Unionen, för ett hållbart arbetsliv

Verktygslåda för ett hållbart arbetsliv.


Kund
  • Unionen
Datum
  • 2020-12-07
Tjänst
  • Innehållsproduktion och projektledning

När Unionen skulle fokusera på sin hjärtefråga, balans i livet, krokade de arm med oss. Tillsammans skapade vi innehåll och struktur till deras nya verktygslåda för ett hållbart arbetsliv.

  • Man som sitter i soffa med Ipad i knät och tittar på Unionens webbplats

Driven webbredaktör med social kompetens

Unionen behövde hjälp av en erfaren och självgående webbredaktör med både strategisk och operativ kompetens för att jobba tillsammans med teamet på medlemskommunikation och bygga upp en ny landningssida inom unionen.se. Vår konsult Caroline Statham kavlade upp ärmarna och gick in som webbredaktör med rollen att hålla ihop projektet, ta fram innehåll och till sist bygga upp sidorna. En kompetent spindel i nätet helt enkelt.

Resultat – en verktygslåda för ett hållbart liv

Målsättningen för projektet var att ge Unionens medlemmar en användbar verktygslåda med flera tjänster som kan hjälpa på vägen mot ett bättre och mer balanserat vardagsliv. Det uppfylldes med den nya landningssidan ”Balans i arbetslivet”. På sidan finns allt från checklistor, självtest för att känna av hur ens stressläge egentligen är, inspirerande artiklar till information om var ansvaret ligger för arbetsmiljön. Som ett ytterligare steg i Unionens satsning på proaktiv stresshantering och vardagsbalans så presenterades också ett nytt, ambitiöst hälsoverktyg som Unionens medlemmar numera har tillgång till.

"Caroline matchade mina krav perfekt! I projektet ”Balans” jobbade vi som ett tight team nära verksamheten, där Carolines kompetens, språkkänsla och lugn uppskattades av alla inblandade. Resultatet av vårt samarbete blev något som vi tillsammans känner oss stolta över!"
Anna-Karin Stockhaus, Unionen

Kontakta oss