Tjänster

Rådgivning.


Vi stöttar dig i alla delar av contentarbetet, som att analysera nuläget, skapa strategier och planera kommunikationen. Vi har lång erfarenhet av digitalt innehåll och vet att framgångsrik rådgivning kommer genom att testa, följa upp och analysera. Alltid med dina affärsmål i åtanke.

Vi arbetar långsiktigt och utvecklar arbetssätt tillsammans med dig. När du vill spetsa din kompetens eller behöver ny inspiration skräddarsyr vi workshops inom digital marknadsföring.

 • Ludwig är en av Curious Minds grymma innehållsspecialister
 • Curious Mind

Innehållsstrategi

Vi hjälper dig att ta fram en innehållsstrategi som förenklar planering, produktion och publicering av innehållet i digitala kanaler och som gör det lättare att utvärdera resultatet. Vi tar även fram en contentplan som hjälper dig hålla koll på när och i vilka kanaler innehållet publiceras.

  Innehållsinventering

  Behöver ditt företag hjälp att strukturera upp innehållet, eller är ni i startgroparna för att ta fram en helt ny webbplats? Vi hjälper er göra en innehållsinventering och en plan för att bättre kunna möta era kunders behov.

   Arbetssätt och metodik

   Behöver ni nya arbetssätt och inspiration? Vi skräddarsyr workshops och utbildningar inom kommunikation och delar med oss av våra bästa tips, verktyg och metoder.

    Kontakta oss